societat

Palma amplia la cabuda de l’EMT i les piscines municipals

A les piscines, s'amplia l'ocupació a 3 persones per carril


Coincidint amb el pas a nivell 3, decretat pel Govern, l’Ajuntament de Palma amplia els aforaments dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). A partir d’aquest dimecres, aquest aforament passa del 50% al 66%, dos terços de la seva capacitat.

També hi ha novetats referents a l’ús de les piscines. S’amplia l’ocupació màxima a 3 persones per carril. Els usuaris poden nedar sense límit de temps i sense torn dins dels horaris establerts. Els majors de 65 anys i les persones amb mobilitat reduïda tenen preferència entre les 8 i les 10 hores, i també a l’hora d’escollir carril. A més, s’obren els vestuaris amb un màxim del 30% de la seva capacitat. Tot i que es mantenen tancades dutxes i taquilles.

En aquesta fase, no es reinicien els cursos ni les activitats dirigides que es fan als poliesportius.

Els usuaris que necessitin tramitar renovacions, nous abonaments i bons, ja ho poden fer presencialment a les oficines de Son Moix, Germans Escalas, S’Estel i Rudy Fernández.

A partir d’aquest dimecres, es reobre la zona de musculació dels gimnasos, amb un 30% d’ocupació màxima i els horaris habituals. Els usuaris han de dur mascareta i mantenir distàncies mínimes de 3 metres. Es mantenen tancades les màquines per fer exercicis cardiovasculars.

També s’estableix un temps màxim d’ús, d’una hora, amb accés a les hores en punt als gimnasos de Son Moix i Germans Escales.

Horaris de les piscines municipals

Les piscines de Son Roca, Marga Crespí, Germans Escalas, Antoni Servera i S’Estel mantenen el seu horari habitual. Son Moix i Rudy Fernández obren de dilluns a divendres fins a les 15 hores, dissabtes de 15 a 21,30 hores (en el cas de Rudy Fernandez de 8 a 21.30 hores) i diumenges de 8 a 14.30 hores. Xavi Torres obre dilluns i dimecres de 8 a 21.30, dimarts de 15.00 a 21.30 horas, i divendres i dissabtes fins a les 14.30 hores.

Activitats culturals

També es recupera progressivament l’activitat als espais culturals municipals, amb un aforament del 50%.  A més, es reprenen les activitats i els tallers als Espais Joves i Dinamo amb un màxim de 6 persones i el 50% d’aforament.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La suspensió dels vols de Jet2 fa perdre més de 43 mil places turístiques a Menorca

Tot i que és la primera aerolínia que pren aquesta decisió, la patronal hotelera avisa que la resta de turoperadors...

Troben una balena nedant en aigües de Menorca

Aquest rorqual és la segona balena més gran que existeix

3.600 dosis de Janssen no arribaran a Balears després d’aturar la inoculació del vaccí als EUA

El Ministeri de Sanitat ha confirmat aquest dimarts horabaixa que Espanya no rebrà les dosis previstes de la vacuna Janssen....

82 nous casos de covid a Balears i una nova defunció

Ara mateix hi ha 1.258 persones que estan passant la malaltia, són 32 casos actius més que ahir