X

Palma amplia la cabuda de l’EMT i les piscines municipals

A les piscines, s'amplia l'ocupació a 3 persones per carril

02/03/2021

Palma amplia la cabuda de l’EMT i les piscines municipals

Coincidint amb el pas a nivell 3, decretat pel Govern, l’Ajuntament de Palma amplia els aforaments dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). A partir d’aquest dimecres, aquest aforament passa del 50% al 66%, dos terços de la seva capacitat.

També hi ha novetats referents a l’ús de les piscines. S’amplia l’ocupació màxima a 3 persones per carril. Els usuaris poden nedar sense límit de temps i sense torn dins dels horaris establerts. Els majors de 65 anys i les persones amb mobilitat reduïda tenen preferència entre les 8 i les 10 hores, i també a l’hora d’escollir carril. A més, s’obren els vestuaris amb un màxim del 30% de la seva capacitat. Tot i que es mantenen tancades dutxes i taquilles.

En aquesta fase, no es reinicien els cursos ni les activitats dirigides que es fan als poliesportius.

Els usuaris que necessitin tramitar renovacions, nous abonaments i bons, ja ho poden fer presencialment a les oficines de Son Moix, Germans Escalas, S’Estel i Rudy Fernández.

A partir d’aquest dimecres, es reobre la zona de musculació dels gimnasos, amb un 30% d’ocupació màxima i els horaris habituals. Els usuaris han de dur mascareta i mantenir distàncies mínimes de 3 metres. Es mantenen tancades les màquines per fer exercicis cardiovasculars.

També s’estableix un temps màxim d’ús, d’una hora, amb accés a les hores en punt als gimnasos de Son Moix i Germans Escales.

Horaris de les piscines municipals

Les piscines de Son Roca, Marga Crespí, Germans Escalas, Antoni Servera i S’Estel mantenen el seu horari habitual. Son Moix i Rudy Fernández obren de dilluns a divendres fins a les 15 hores, dissabtes de 15 a 21,30 hores (en el cas de Rudy Fernandez de 8 a 21.30 hores) i diumenges de 8 a 14.30 hores. Xavi Torres obre dilluns i dimecres de 8 a 21.30, dimarts de 15.00 a 21.30 horas, i divendres i dissabtes fins a les 14.30 hores.

Activitats culturals

També es recupera progressivament l’activitat als espais culturals municipals, amb un aforament del 50%.  A més, es reprenen les activitats i els tallers als Espais Joves i Dinamo amb un màxim de 6 persones i el 50% d’aforament.

 

02/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris