societat

Palma celebra la Festa de l’Estendard

A les 13.00 hores tindrà lloc l'acte oficial de lliurament de les Medalles d'Or de la Ciutat a la sala de plens de l'Ajuntament de Palma

Ajuntament de Palma


Palma acollirà aquest dimarts la celebració de la Festa de l’Estendard, que es duu a terme cada 31 de desembre, per commemorar l’entrada de les tropes del Rei Jaume I.

Segons ha informat l’Ajuntament, a les 10.00 hores es donarà inici a la celebració i 15 minuts més tard es col·locarà l’Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca i de la Cimera del Rei Martí a la Plaça de Cort.

Posteriorment, a les 10.30 hores el batle de Palma, José Hila, i altres membres de la corporació municipal, a més del president del Parlament, Vicenç Thomás, es dirigiran a la Catedral, on se celebrarà una missa commemorativa.

A les 12.10 hores, de tornada a la Plaça de Cort, tindrà lloc la ‘La Colcada’ de Pere d’Alcantara Penya, a càrrec de Miquela Lladó i dels infants de les escoles de Música i Balls de Mallorca. La consellera d’Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, assistirà a la representació.

Seguidament, Hila oferirà un discurs i, finalment, a les 13.00 hores tindrà lloc l’acte oficial de lliurament de les Medalles d’Or de la Ciutat a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma.


Ofrena floral en homenatge al rei en Jaume I

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Reina Sofia fotografiada al Passeig des Born de Palma

El parador actual de Joan Carles I continua sent desconegut

Augmenten els casos de maltractament infantil a les Illes

Entre el 22 i el 25% dels menors de les Illes està en risc de pobresa

Suspeses les visites i les sortides a la residència La Bonanova per un cas de coronavirus

Aquest dimecres ja s'han fet les proves PCR als 340 residents

L’escoleta municipal de Palmanova tancada per un positiu en coronavirus

La Conselleria de Salut està fent el seguiment a tot l'alumnat del centre i també als treballadors