societat

Palma celebra la Festa de l’Estendard

A les 13.00 hores tindrà lloc l'acte oficial de lliurament de les Medalles d'Or de la Ciutat a la sala de plens de l'Ajuntament de Palma

Ajuntament de Palma


Palma acollirà aquest dimarts la celebració de la Festa de l’Estendard, que es duu a terme cada 31 de desembre, per commemorar l’entrada de les tropes del Rei Jaume I.

Segons ha informat l’Ajuntament, a les 10.00 hores es donarà inici a la celebració i 15 minuts més tard es col·locarà l’Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca i de la Cimera del Rei Martí a la Plaça de Cort.

Posteriorment, a les 10.30 hores el batle de Palma, José Hila, i altres membres de la corporació municipal, a més del president del Parlament, Vicenç Thomás, es dirigiran a la Catedral, on se celebrarà una missa commemorativa.

A les 12.10 hores, de tornada a la Plaça de Cort, tindrà lloc la ‘La Colcada’ de Pere d’Alcantara Penya, a càrrec de Miquela Lladó i dels infants de les escoles de Música i Balls de Mallorca. La consellera d’Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, assistirà a la representació.

Seguidament, Hila oferirà un discurs i, finalment, a les 13.00 hores tindrà lloc l’acte oficial de lliurament de les Medalles d’Or de la Ciutat a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma.


Ofrena floral en homenatge al rei en Jaume I

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El focus del brot supracomunitari: el macroconcert de Reggaeton en la plaça de Toros de Palma i multitud de festes a vaixells i hotels

L'entitat organitzadora del concert s'enfronta a una multa d'entre 60.000 i 600.000 euros per infracció molt greu. El Govern de...

Prudència a Menorca davant l’anunci del semàfor verd del Regne Unit

L'exemple de Portugal obliga al sector i la institució a contenir l'eufòria

Cap de setmana clau per l’oci nocturn a Mallorca

Fins a 5.000 persones al concert de Sidonie i 300 a la jornada inaugural del Social Club, a Palma

Menorca reclama 5 milions d’euros extres anuals al Govern Balear per ser Reserva de la Biosfera

Aquesta és la proposta que figura a l'esborrany de la llei que s'ha presentat avui matí i que pretén regular...