societat

Palma celebra la Festa de l’Estendard

A les 13.00 hores tindrà lloc l'acte oficial de lliurament de les Medalles d'Or de la Ciutat a la sala de plens de l'Ajuntament de Palma

Ajuntament de Palma


Palma acollirà aquest dimarts la celebració de la Festa de l’Estendard, que es duu a terme cada 31 de desembre, per commemorar l’entrada de les tropes del Rei Jaume I.

Segons ha informat l’Ajuntament, a les 10.00 hores es donarà inici a la celebració i 15 minuts més tard es col·locarà l’Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca i de la Cimera del Rei Martí a la Plaça de Cort.

Posteriorment, a les 10.30 hores el batle de Palma, José Hila, i altres membres de la corporació municipal, a més del president del Parlament, Vicenç Thomás, es dirigiran a la Catedral, on se celebrarà una missa commemorativa.

A les 12.10 hores, de tornada a la Plaça de Cort, tindrà lloc la ‘La Colcada’ de Pere d’Alcantara Penya, a càrrec de Miquela Lladó i dels infants de les escoles de Música i Balls de Mallorca. La consellera d’Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, assistirà a la representació.

Seguidament, Hila oferirà un discurs i, finalment, a les 13.00 hores tindrà lloc l’acte oficial de lliurament de les Medalles d’Or de la Ciutat a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma.


Ofrena floral en homenatge al rei en Jaume I

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

‘Fer que els habitants que usen la ciutat siguin visibles’, la premissa de l’arquitecte humanista Jan Gehl per a la transformació urbanística de Palma

Gehl és un arquitecte i urbanista de renom internacional, encarregat de les transformacions urbanes com la de Copenhaguen o Times...

La Comissió Judicial de Coordinació en Violència de Gènere revisarà els protocols per millorar el sistema actual

Els professionals demanen que es dobli el número d'advocats especialitzats en violència de gènere