societat

Palma celebra la Festa de l’Estendard

A les 13.00 hores tindrà lloc l'acte oficial de lliurament de les Medalles d'Or de la Ciutat a la sala de plens de l'Ajuntament de Palma

Ajuntament de Palma


Palma acollirà aquest dimarts la celebració de la Festa de l’Estendard, que es duu a terme cada 31 de desembre, per commemorar l’entrada de les tropes del Rei Jaume I.

Segons ha informat l’Ajuntament, a les 10.00 hores es donarà inici a la celebració i 15 minuts més tard es col·locarà l’Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca i de la Cimera del Rei Martí a la Plaça de Cort.

Posteriorment, a les 10.30 hores el batle de Palma, José Hila, i altres membres de la corporació municipal, a més del president del Parlament, Vicenç Thomás, es dirigiran a la Catedral, on se celebrarà una missa commemorativa.

A les 12.10 hores, de tornada a la Plaça de Cort, tindrà lloc la ‘La Colcada’ de Pere d’Alcantara Penya, a càrrec de Miquela Lladó i dels infants de les escoles de Música i Balls de Mallorca. La consellera d’Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, assistirà a la representació.

Seguidament, Hila oferirà un discurs i, finalment, a les 13.00 hores tindrà lloc l’acte oficial de lliurament de les Medalles d’Or de la Ciutat a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma.


Ofrena floral en homenatge al rei en Jaume I

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Nou persones afectades per un incendi a un edifici a Palma

Una veïnada es troba ingressada a Son Espases però la resta han estat atesos al mateix lloc del succés

El TSJB anul·la el decret del Govern del nivell de català a la sanitat pública

El decret permetia a tots els aspirants ser admesos als processos públics de selecció, independentment del seu nivell

Muro celebra les Beneïdes de Sant Antoni

Hi han desfilat animals de tot tipus

Menorca reivindica la seva identitat a una multitudinària Processó dels Tres Tocs

D'aquesta manera es representa cada any l'entrada de les tropes del rei Alfons el Liberal a Ciutadella, capital de la...