SOCIETAT

Palma celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El propòsit és donar visibilitat al treball que realitzen aquestes entitats per a què la ciutat sigui més accessible.


El parc de Sa Riera de Palma ha acollit aquest dissabte una sèrie d’actes amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Aquesta activitat, organitzada per l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat, ha comptat amb la col·laboració de les entitats Amadip-*Esment, Once, Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat, Fundació Aspes, Federació d’Esports Adaptats a les Illes Balears, Aspaym, Federació de Persones Sordes de les Illes Balears (FSIB), l’Institut Municipal de l’Esport, Mercapalma, Quely i l’EMT Palma. El propòsit és donar visibilitat al treball que realitzen aquestes entitats per a què la ciutat sigui més accessible.

La regidora Angélica Pastor ha recordat que Palma ha obtingut recentment un esment de la Comissió Europea per ser una ciutat amb entorns naturals com els parcs i les platges accessibles. “L’accessibilitat és una cosa tan senzilla com que tot estigui a l’abast de tots, apostem per garantir l’ús de qualsevol servei i més enllà de les limitacions”, ha explicat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |