X

Dissabte comencen les festes de Sant Sebastià amb una crida a la participació ciutadana

Es posa especial èmfasi en els infants, que seran els protagonistes del Sant Sebastià petit, que tendrà lloc diumenge que ve al parc de sa Riera

09/01/2020

Dissabte comencen les festes de Sant Sebastià amb una crida a la participació ciutadana

L’artista i cuiner del Bar Flexas, Fernando Estrella, serà dissabte l’encarregat de donar amb el pregó el sus a les festes de Sant Sebastià d’enguany. Unes festes que s’allargaran fins a final de mes. Avui dematí s’ha presentat el programa i el cartell d’un esdeveniment que cerca la màxima participació ciutadana.

Les activitats, lúdiques, culturals i esportives que es duran a terme a totes les barriades de la ciutat, són molt diverses i estan adreçades a un públic molt heterogeni. Es posa especial èmfasi en els infants, que seran els protagonistes del Sant Sebastià petit, que tendrà lloc diumenge que ve al parc de sa Riera.

Els tradicionals foguerons de la revetlla de Sant Sebastià, dia en què la música serà la protagonista, s’encendran a set places del centre de la ciutat i a 14 parcs i places de les barriades.

El dia del patró, dia 20, tendrà dos plats forts: la 40a edició de la diada ciclista i el vespre la gala d’entrega del premis Ciutat de Palma al Teatre Principal. Les festes posaran el punt final el diumenge dia 26 amb el correfoc.

09/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT