X

Palma inicia un pla de xoc contra la brutor

El consistori preveu arribar als 84 barris de Ciutat amb el nou pla

18/09/2023

Palma inicia un pla de xoc contra la brutor

Redacció

L’Ajuntament de Palma inicia un pla de xoc de neteja que té per objectiu arribar a les 84 barriades de Ciutat. A més de l’activitat ordinària d’Emaya, s’hi afegeixen 15 vehicles més i 25 operaris de sis àrees del consistori. El pla ha començat aquest dilluns a la zona de Pere Garau.

Els operaris del pla de xoc han revisat els contenidors, els han alçat i hi han fet net a davall, i també han fet petites reparacions. La idea de l’Ajuntamnet de Palma és poder arribar als 84 barris de ciutat. A EMAYA s’afegeixen també operaris de cinc àrees més del consistori, com ara, Parcs i Jardins, Infraestructures, Seguretat Ciutadana amb la policia municipal, Mobilitat i Salut amb el control de plagues. La neteja és per la ciutadania un tema pendent.

Cort afirma que a la zona centre s’ha reforçat també el servei de neteja i es canvien les papereres dues i tres vegades al dia, sobretot, aquelles jornades amb alta densitat de persones com, per exemple, quan arriben creuers. També diuen que parlen amb els negocis que ofereixen menjar o beure per endur perquè habilitin papereres a les seves instal·lacions.

18/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris