X

Palma invertirà 57 milions d’euros en nous projectes de neteja

Govern i Emaya signen la nova pròrroga del protocol i les noves actuacions de sanejament fins al 2023

30/12/2019

Palma invertirà 57 milions d’euros en nous projectes de neteja

L’Empresa Municipal d’Aigua i Clavegueram de Palma (Emaya) invertirà des de l’any vinent i fins al 2023 un total de 57,2 milions d’euros, provinents de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern. Es duran a terme 30 nous projectes de sanejament a la ciutat com, per exemple, dipòsits de laminació que permet en regular la sobrecàrrega d’aigua, en cas de pluja.

Així ho recull la nova pròrroga del protocol i noves actuacions de sanejament a Palma que han signat aquest dilluns a l’Ajuntament el conseller de l’àrea de l’Executiu autonòmic, Miquel Mir; el batlle de la ciutat, José Hila; i el president de Emaya, Ramon Perpinyà. Al febrer de 2017 es va formalitzar el protocol general d’actuacions, vigent fins a finals de 2019, amb 33 milions a compte del cànon de sanejament.

En roda de premsa posterior a la signatura, Hila ha destacat que el nou acord entre totes dues institucions permet assegurar l’execució del 100 per cent del Pla de sanejament de Palma, juntament amb la nova depuradora a càrrec del Ministeri de Transició Ecològica i els projectes de separació de xarxa de finançament municipal.

30/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT