X

Palma ja prepara el que torraran a la revetla de Sant Sebastià

Cort disposarà de torradores a les principals places del centre de Ciutat. El Consistori ha destacat que dues graelles per a cada plaça seran específiques per a vegans

18/01/2024

David Díez

Ja està tot gairebé a punt per a la revetla de Sant Sebastià. L’Ajuntament de Palma disposarà de torradores a les principals places del centre de Ciutat. El Consistori ha destacat que dues graelles per cada plaça seran específiques per a vegans. Els palmesans omplien ja avui les carnisseries per estar preparats per a demà.

Alguns acompanyaran els infants a torrar, sigui a l’escola o al camp de futbol del barri. Altres s’organitzen per decidir qui va a comprar la carn. Hi ha grups que es posen d’acord perquè qualcuns d’ells vagin a comprar per tots i després fan parts i quarts.

Aquest dijous, les carnisseries de Palma tenien més feina que habitualment, servint a les totes les comandes per a les torrades de Sant Sebastià, que, afirmen, durarà tres dies. N’hi ha que volen triar què menjaran, però d’altres cerquen el més fàcil. A algunes carnisseries, preparen unes safates amb tota la carn trempada i llesta per torrar. Xulla, botifarró i llonganissa són els clàssics, però també n’hi ha que trien altres alternatives.

Les festes de Sant Sebastià seran més segures perquè s’hi desplegarà un dispositiu especial de 120 agents de la policia local. Cort avisa que a partir de les sis de l’horabaixa hi haurà, a més, talls de trànsit rodat als carrers propers a les places en què se celebren els concerts.

18/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris