X

Palma-Prat, Sant Antoni-Benicarló i Godella-Hestia, primera jornada de la LEB Plata 2022/23

Menorquins i eivissencs jugaran el primer derbi el 12 d'octubre, dia del Pilar; la Copa es jugarà el 28 de gener

13/07/2022

Redacció

Els tres equips balears de LEB Plata ja coneixen també el seu full de ruta per a la temporada 2022/2023. La primera jornada es jugarà el dia 8 d’octubre, amb els següents emparellaments: Palma-Prat, Sant Antoni-Benicarló i Godella-Hestia Menorca. Serà una temporada carregada d’al·licients.

Els aficionats al bàsquet de les illes ja omplen la seva agenda amb les dates d’una temporada històrica. Per primera vegada, Balears tindrà tres representants a LEB Plata. La competició manté el format de dos grups de 14 equips, tres places d’ascens i sis descensos. Bintalfa acollirà el primer derbi del curs, entre l’Hestia i el Sant Antoni; serà a la segona jornada, el 12 d’octubre, un dimecres, dia del Pilar. El Bahía San Agustín trepitjarà el mateix escenari el 3 de desembre.

La darrera jornada de la Lliga Regular serà el 8 d’abril i començaran les fases d’ascens i per mantenir la categoria. Llavors, l’equip de Palma ja haurà rebut el Sant Antoni, el 14 de gener, i l’Hestia l’11 de març.

La darrera jornada de la primera volta es jugarà el 28 de desembre, i es decidiran els dos equips que jugaran la Copa LEB Plata el 28 de gener. El Sant Antoni, subcampió la passada edició, jugarà els derbis com a local el 15 d’octubre amb el Palma i l’11 de gener contra l’Hestia.

13/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris