SOCIETAT

Palma sembrarà entre 20 i 30 arbres cada setmana

Començarà per les zones que més arbrat han perdut


Eugènies, baladres, oliveres, corísies i hibiscus per fer el relleu als tradicionals oms i les xicarandes. Aquests són els arbres que les pròximes setmanes se sembraran als carrers de Palma. Tenen tots unes característiques concretes: han de tenir el tronc recte, fer una altura mínima de 2,20 metres per no interferir en la vida quotidiana de les persones, que no provoquin al·lèrgies o que no facin fruits per evitar la brutor però, sobretot, que les seves arrels no aixequin el paviment.

Totes les espècies estan adaptades al clima mediterrani. Aquesta campanya es pretén sembrar 1.800 arbres a un ritme de 20-30 a la setmana i s’està començant per les zones en què s’ha perdut molt d’arbrat, per exemple, als carrers de Francesc Pi i Margall o Adrià Ferran.

Amb l’objectiu de sembrar 10.000 arbres durant aquesta legislatura, Palma s’ha convertit en un gran demandant d’arbrat als grans productors de la Península que situen Ciutat al mateix nivell que, per exemple, Marsella, la Xina i els Emirats Àrabs.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |