societat

Palma també tancarà carrers al trànsit entre setmana

No hi podran circular els cotxes entre les 7 de l'horabaixa i les 11 del vespre per afavorir els passejos i la pràctica d'esport

Palma+tamb%C3%A9+tancar%C3%A0+carrers+al+tr%C3%A0nsit+entre+setmana

Així estava l’avinguda d’Alemanya de Palma avui horabaixa: sense cotxes i plena de vianants. Una imatge insòlita protagonitzada per famílies amb infants amb bicicleta, patins o jugant amb pals.

A partir de demà, l’Ajuntament de Ciutat ha decidit convertir per a vianants 13 quilòmetres de carrers de dilluns a divendres, entre les 7 de l’horabaixa i les 11 del vespre, per afavorir els passejos i la pràctica d’esport. Seran tres zones del Passeig Marítim: des de la rotonda de Porto Pi fins a Manuel Azaña, del Portitxol fins al Molinar i un tram de 3 quilòmetres de la primera línia de la Platja de Palma. També es tallarà el trànsit rodat a les Avingudes des dels jutjats de via d’Alemanya fins al carrer de Sant Miquel. Un altre espai que guanyaran els vianants són 3 quilòmetres i mig de la ronda nord de Son Rapinya. Els veïnats estan molt satisfets amb la iniciativa.

Els caps de setmana s’hi afegiran els carrers de Nuredduna, de Pare Bartomeu Pou i de Niceto Alcalá Zamora. L’horari és més ampli: des de les sis del matí dels dissabtes fins a les 11 del vespre dels diumenges.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

PIME Menorca reclama que es continuïn pagant els 1.500 euros als negocis afectats per restriccions

Consideren imprescindible mantenir l'ajut quan Menorca entri al Nivell 2 a partir de dimarts

El Govern manté les restriccions vigents a Eivissa fins el 16 de març

La desescalada a l'illa serà "lenta" i es farà "amb prudència"

Suspès el Mercat Medieval de Capdepera

El consistori ha decidit susprendre-lo per segon any consecutiu per les mesures adoptades pel Govern a causa de la pandèmia del coronavirus

100 anys del primer vol a l’aeròdrom de Son Bonet

El 25 de febrer de 1921 hi va aterrar el pilot mallorquí Manuel Colomer