societat

Palma tancarà els carrers al trànsit a partir de les 18 h

D'aquesta manera, es possibilita que els menors d'edat puguin gaudir dels carrers tallats almanco durant una hora

Palma+tancar%C3%A0+els+carrers+al+tr%C3%A0nsit+a+partir+de+les+18+h

A Palma SÍ que continuen les franges horàries, això sí, amb alguns carrers tallats al trànsit de vehicles perquè la gent pugui anar tranquil·la i ben ampla. L’ajuntament ha anunciat avui que amplia la xarxa viària que romandrà tancada també entre setmana i allarga els horaris de tancament de les vies.

Al carrer Sebastià Arrom de Palma, hi passen cotxes. Està situat a una banda tenim el pavelló Germans Escalas, i a l’altra l’institut Sant Josep Obrer. A partir de demà, entre les 6 de l’horabaixa i les 11 del vespre no estarà permès que hi circulin vehicles. L’Ajuntament l’ha tallat al trànsit perquè la gent hi pugui anar a passejar o fer esport. És una més de les mesures, un més dels carrils o carrers que l’Ajuntament està tallant durant aquest Estat d’Alarma. Recordem que hi ha tot un sentit del Passeig Marítim està tallat a la circulació i també ho estan a altres carrers del barri de Son Rapinya o a un tram d’Avingudes.

Aquesta mesura es complementa a partir de demà amb una altra: tots els carrers tallats al trànsit ho estaran a partir de les 6 de l’horabaixa, en comptes de les 7. D’aquesta manera, es possibilita que els menors d’edat puguin gaudir dels carrers tallats almanco durant una hora, perquè recordem que ells han de partir ca seva en tocar les 7 de l’horabaixa. Totes aquestes mesures han estat ben rebudes per la ciutadania.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Més de 500 locals abaixaran les persianes a Menorca a finals de 2021

Les immobiliàries confien que l'interès de súbdits italians per establir-se a l'illa i obrir nous negocis pot ajudar a renovar...

Salvem Portocolom demana que el moll es restauri respectant els elements patrimonials

Ports de les Balears s'ha reunit aquest dimecres amb la plataforma per parlar de la reforma del Passeig

La troballa d’un aljub i unes murades púniques aturen part de les obres del Parador d’Eivissa

Aquestes troballes han obligat a modificar el projecte original

Queda prohibida per motius sanitaris la manifestació convocada per Resistencia Balear

Tot i que la Delegació del Govern central no l'ha autoritzada, els promotors mantenen la convocatòria