societat

Palma tendrà enguany més llums de Nadal que mai

El 75 % de les barriades de ciutat enguany tendran l'enllumenat de Nadal; en total 225 carrers,  5 més que l'any passat


No hi haurà malabars, ni música, ni murals. No hi haurà compte enrere. Però Palma tendrà els seus llums de Nadal. En primer lloc, diu el batle de Palma, José Hila, “perque els nins i nines i les seves famílies, que ho han fet molt be durant el confinament es mereixen tenir llums de Nadal”. En segon lloc, remarca, “perque aquesta atracció afavoreix les compres al petit comerç”, i anima als ciutadans “a acudir a les botigues dels nostres barris i no a Amazon aquest Nadal”.

Carolina Domingo, vicepresidenta de Pimeco, agraeix l’esforç que fa l’ajuntament de posar els llums de Nadal. Una decoració que enguany, a patició dels comerciants, arriba a carrers que fins ara no en tenien, com ara General Riera, de Balmes o de Torcuato Luca de Tena. Per animar la campanya de Nadal, les patronals demanen també una major accessibilitat per arribar al centre de Palma amb cotxe. Una proposta que de moment no ha estat acceptada pel consitori.

El 75 % de les barriades de ciutat enguany tendran l’enllumenat de Nadal. En total 225 carrers. 5 més que l’any passat. 33 estrenaran nova ornamentació.

Es decoraran 1.160 arbres i dues-centes palmeres. En total més de 260 mil metres de garlandes. Serà una encesa més tímida, sense públic. Se sap el dia, el 26 de novembre, però no l’hora. Tot per evitar grans aglomeracions en un acte que dona oficialment la benvinguda al Nadal.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual

El Consell de Menorca assumeix que no hi haurà festes de poble i elimina el Jaleo Bus

Aquest pressupost i el del Bus Nit aniran destinats a millorar el servei de transport regular de passatgers

El Govern invertirà 7 milions d’euros a Menorca per renovar les infraestructures de regadiu

Es crearà un sistema de telecontrol de regadius i es repararan les infraestructures i el tram de la canalització d'aigua...

‘Puntades d’esperança’, el record de la solidaritat de les cosidores d’Inca durant el confinament

Un documental que conta la història d'antigues repuntadores que havien perdut la seva feina en el sector del calçat que...