X

Palma uneix forces per eliminar grafits

Belén Soto, tinent de batle d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Ciutat: "Intentartem que cada pintada nova es llevi en 24-72 hores"

12/09/2023

Palma uneix forces per eliminar grafits

Mercè Valero

Dos operaris d’EMAYA s’han esforçat aquest dimarts a deixar com noves unes tanques de darrere del Mercat de l’Olivar de Palma. Les àrees d’infraestructures, mobilitat i EMAYA sumen forces a partir d’ara per acabar amb els grafits i els adhesius.

“Cada vegada que hi hagi una pintada nova intentarem que en 24-72 hores es llevi tot d’una per dissuadir els que fan aquest tipus d’accions”, ha explicat la tinent de batle d’Infraestructures i Accessibilitat, Belén Soto.

L’Ajuntament, a més, vol modificar l’ordenança per augmentar la multa fins a un mínim de 3.000 euros per a tothom que faci una pintada. El Consistori també vol incentivar els propietaris a demanar que es facin netes les seves parets, un servei que costa 2 euros el metre quadrat.

L’associació de defensa del patrimoni ARCA celebra la nova estratègia de l’Ajuntament per netejar grafits, però demana saber quin és l’interlocutor a partir d’ara per a aquestes qüestions.

Entre juliol i agost s’han fet netes 1.100 pintades vandàliques a Palma, una de les línies d’acció bàsiques del nou equip de l’Ajuntament.

12/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris