Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

A les Unitats de Conductes Addictives alerten també del consum de tramadol, ketamina, tusi i metamfetamina
Després de 15 anys de davallada, a les Unitats de Conductes Addictives (UCA) es constata un lleuger repunt del consum d’heroïna. “No és preocupant, en principi”, explica el coordinador de les UCA, Toni Zamora. “No són un gran nombre de pacients, però és cert que pot ser la punta de l’iceberg i hem d’estar atents a que no vagi a més”.
El perfil d’addicte a l’heroïna és el d’un home d’entre 35 i 40 anys amb problemes socioeconòmics. I es concentra, sobretot, als barris palmesans de Son Gotleu, la Soledat i Son Banya. “Hi ha una percepció de major consum al carrer”, reconeix Zamora. Entre els motius, considera que pot ser que la població jove, la que no va conèixer la realitat dels anys 80, no sigui prou conscient del risc que comporta.
Pel que fa al temut fentanil, que deixa imatges apocalíptiques a carrers dels Estats Units, Zamora diu que no preocupa a les Balears: “Està bastant més controlat. Una altra cosa és el tramadol; en veim un augment molt important i n’hi ha cert mercat negre. També n’hi ha altres com ara la ketamina, o el tusi (cocaïna rosa), que van en augment; i la metamfetamina, que se’n comença a veure en casos puntuals”.
Les drogues que continuen predominant a les Balears, recorda Zamora, són l’alcohol, el tabac i el cànnabis, seguit de la cocaïna.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
La Guàrdia Civil ha inspeccionat dos comerços i investiga quatre persones per delictes contra la propietat intel·lectual
Travessava el pas de vianants amb la seva família quan un cotxe els ha envestit
Vuit persones han resultat ferides, entre les quals dues dones traslladades en estat crític a l'hospital de Son Espases