X

Palma vol dinamitzar el comerç amb activitats lúdiques familiars

La batlia vol que la Plaça Major, la Rambla i Ses Estacions siguin focus d'atracció per tornar a atraure gent al centre de Ciutat

28/11/2023

Palma vol dinamitzar el comerç amb activitats lúdiques familiars

Palma vol dinamitzar el comerç de proximitat a través d’activitats lúdiques en família. Aquest és l’objectiu de la campanya que s’ha presentat conjuntament amb Afedeco, amb la intenció que es recuperi l’activitat comercial, que ha patit un decreixement al centre de Ciutat. La pista de gel, les atraccions de la fira i el mercadet de Nadal de ses Estacions seran els reclams principals per intentar dinamitzar el comerç i les activitats lúdiques en família al centre de Palma.

Afedeco insisteix en la importància de fer tornar els ciutadans al centre de Palma després d’anys de desacceleració comercial, i ja preveuen més iniciatives, com oferir abonaments de 2 hores gratuïtes d’aparcament i també treballar per convertir Palma en un destí turístic de Nadal. La batlia de Palma i la patronal de comerç volen que el parc de ses Estacions siguin la porta d’entrada al centre de Ciutat.

28/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris