cultura

“Palpar”, recordant la importància d’una abraçada

L'artista visual Marijo Ribas inaugura una instal·lació interactiva a Taca Studio, a Palma


Davant el distanciament social i les relacions que establim gràcies als nostres dispositius Marijo Ribas proposa Palpar. Una instal·lació a la galeria Taca Studio de Palma que recupera una sèrie de peces escultòriques toves: una mà, dues mans i un mecanisme, 5 dits, una eina, una piràmide com a símbol de vida i origen, i una tomba com a símbol de mort i final. “Amb aquesta distància social pareix que prenem més consciència del que és la mort, del risc que pot implicar aquest apropament”, apunta Marijo Ribas.

“He recuperat una sèrie de peces antigues. Són escultures blanes per interactuar de forma física, tàctil, amb peces que normalment als espais expositius són més intocables” explica l’artista. “Amb aquest sistema de por hem incorporat aquesta distància social amb gent que estimam”, és per això que Marijo Ribas vol reivindicar la importància de “transmetre a partir del cos i el tàctil”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Zoom d’IB3 Televisió sobre l’explotació sexual a menors tutelats, premi Ciutat de Palma de periodisme

'Set dies', de Miquel Horrach Munar, s'emporta el Ciutat de Palma de novel·la. La gala d'entrega dels premis es farà...

Les campanes de la Seu repiquen per commemorar Sant Sebastià

L'obreria espera que aquesta serà la primera de moltes repicades per així poder recuperar els autèntics inicis de la festa.

La revetla més trista de Sant Sebastià

La Llonguetada íntima d'ahir o la sessió de puntxadiscos via streaming miren de pal·liar la tristor d'aquesta revetla tan atípica

‘Tonia Flowers’, guarint els conflictes de l’adolescència

El llibre il·lustrat de Montserrat Garcia s'ha posat a la venda aquest dilluns