X

Papá Bocata: lluita pel dret a berenar

El projecte de l'Associació 4 Illes pretén arribar a infants de Mallorca, Menorca i Eivissa en 2 anys

27/01/2022

Papá Bocata: lluita pel dret a berenar

Moltes de les famílies sol·liciten beca menjador perquè els seus fills puguin dinar a escola, tampoc tenen recursos perquè els infants puguin dur un panet per berenar. Pensant en ells va néixer, el mes d’octubre, el projecte Papá Bocata.

De moment preparen diàriament entrepans per a 86 infants i joves d’una escola de Palma, però volen arribar a 350 alumnes el curs que ve i el següent, el 2023-2024, implantar el projecte també a Menorca i Eivissa.

Els assessora el col·legi de dietistes-nutricionistes de Balears. “La nostra intenció no només alimentar, sinó que volem nutrir bé”, explica el coordinador de Papá Bocata, Albert Xamena.

Per ara arriben a 86 infants, però volen ampliar-ho a 350 el curs que ve i el següent, el 2023-2024, implantar el projecte també a Menorca i Eivissa. Per fer-ho, necessitaran altres espais i més personal i, per això, demanen ajuda.

Papá Bocata és un projecte de l’Associació 4 Illes, que pertany al Centre Especial d’Ocupació d’Interès Social IC Serveis. Donen feina a persones amb diversitat funcional. Per això, no necessiten voluntaris, sinó aportacions econòmiques, que es poden fer a través del web papabocata.org.

27/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris