X

Papil·loma i grip infantil, meningitis B per a lactants i herpes zòster per a majors de 65, vacunes noves per al 2023

El Consell Interterritorial de Salut es reuneix per decidir el calendari de vacunació per l'any que ve i actualitzar l'estat de la pandèmia per covid-19

19/12/2022

Papil·loma i grip infantil, meningitis B per a lactants i herpes zòster per a majors de 65, vacunes noves per al 2023

Avui migdia el Consell Interterritorial de Salut es reuneix a Mèrida per decidir el calendari de vacunació per l’any que ve amb la vacuna del virus de papil·loma humà en nins de 12 anys, la de la grip pediàtrica, la meningitis B per a lactants i l’herpes zòster per a majors de 65, entre les principals novetats.

Igualment, el pla de vacunació contra la covid-19, que fa poc ha obert la quarta dosi a persones menors de 60 anys sense cap patologia. Els representants de salut autonòmics també es posaran al dia recíprocament de la darrera hora de la pandèmia a cadascuna de les regions espanyoles i a l’Estat en conjunt.

A més, la trobada ha de servir per repartir sis milions d’euros a les comunitats a compte del desenvolupament de l’eina informàtica per recollir dades sobre vacunes i per presentar un estudi sobre l’impacte de la pandèmia en la prevenció del càncer. Confirmarà un increment de casos avançats de càncer de mama, còlon i pulmó.

El Govern ha comptabilitzat 23 nous casos de coronavirus i ha actualitzat les xifres totals. Des que va començar la pandèmia hi ha hagut més de 300 mil contagis a les Balears i 1.599 persones han mort.


Comença la campanya de vacunació conjunta de grip i covid-19

19/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris