X

‘Paradís’, arriba al Teatre Mar i Terra de Palma

Una dramatúrgia de Sergio Baos ubicada a una Mallorca no turística

26/02/2021

‘Paradís’, arriba al Teatre Mar i Terra de Palma

El confinament va fer canviar a Sergio Baos la història que volia contar, impulsant-lo a trobar un text més seu. Així va néixer Paradís, un monòleg a quatre veus dirigit per Xavi Nuñez i produït per El Somni Produccions.

Paradís és la història dels que omplen les llistes de l’atur, dels que fan cua als bancs d’aliments i han de fer valer la picaresca per sobreviure. És una road movie de perdedors, de somnis de polígons i de redempcions impossibles.

És la història de na Joana, en Pepe i el seu fill Kevin. Però també és la història d’en Sebastià, un capellà víctima a priori d’un pla pensat per na Joana. Una història que segons Joan Porcel d’El Somni Produccions “feia temps que cercaven” perquè conta una història que “t’agafa i no en surts fins que acaba i com que vius tant la història no vols que acabi.”

Paradís es pot veure al Teatre Mar i Terra de Palma el dissabte 27 i diumenge 28 de febrer i el 5 i 6 de març a les 19h. Durant el mes de març visitarà també altres localitats com Campos el 21 de març o Capdepera el 28 de març.

26/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris