societat

Pares de grans dependents demanen també vacunes per a ells: “Necessitam poder protegir els nostres fills”

La família d'en Miguel, que té paràlisi cerebral, vol rebre el vaccí juntament amb el seu fill


La família d’en Miguel Serra comença a veure la llum al final del túnel. El seu fill té paràlisi cerebral i és una persona vulnerable davant el coronavirus. Asseguren que passaren un confinament molt complicat, ja que ell no podia sortir de casa i això, diuen, el va afectar molt psicològicament. Com que té el grau més alt de dependència, ja els han avisat que li posaran la vacuna aquesta setmana. Ara comencen a tenir-ne esperança.

Avui han acompanyat el seu fill al punt on el recull el bus d’ASPACE cada dia des de fa prop de 30 anys per dur-lo al centre de dia d’aquesta associació. Els pares són els que s’encarreguen de la cura d’en Miguel. No es poden permetre tenir un cuidador professional, per això demanen que també els vacunin a ells.

Sobretot perquè en Mohamed, el pare, treballa de taxista, una professió on està en contacte amb molta gent. Per evitar contagiar-se va col·locar una mampara al cotxe, du doble mascareta i desinfecta després de cada servei.

La Comissió Estatal de Salut Pública debat incloure els pares dins de grans dependents els grups de vacunació, però això, de moment, encara no s’ha aprovat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els viatges de l’Imserso continuen bloquejats a l’espera que es resolgui una adjudicació

Aquest retard s'ha atribuït darrerament a una denúncia de Traveltino contra Viajes Halcón, però l'empresa, pertanyent al Grup Logitravel, ho...

El nombre de malalts a les UCI per Covid es manté en risc mitjà i se situà en el 12,6%

A planta, hi ha 102 pacients hospitalitzats, un més que ahir divendres i la taxa de positivitat de les proves...

Tres ferits lleus en un accident a Son Rapinya

Els veïnats denuncien les contínues carreres que hi ha a les nits, i que avui haurien ocasionat el sinistre

La línia 2 de l’EMT passa a ser gratuïta

La mesura està emmarcada dins el projecte 'Palma Camina' i té l'objectiu d'oferir alternatives a l'ús del vehicle privat