societat

Pares i alumnes reclamen l’inici de la reforma de l’escola Sa Torre de Manacor

Fa 15 mesos que varen ser desallotjats per una plaga de formiga blanca i el projecte encara no ha entrat a l'Ajuntament


Fa un any i mig que els desallotjaren amb caràcter d’urgència de les seves aules. Ara demanen la mateixa pressa per tornar-hi. Són pares i alumnes de l’escola de sa Torre de Manacor.

D’ençà que es descobrí la plaga de formiga blanca, aquests estudiants de primària han d’anar a classe a l’Institut de Manacor. Una mesura que consideren que no és l’adequada.

Avui, coincidint amb el Dia Internacional de l’Educació, una jornada que té per objectiu reafirmar l’educació com a dret fonamental i pilar del benestar i del desenvolupament sostenible, reclamen així a la Conselleria d’Educació que comencin ja les obres de reforma. Però de moment, el projecte no ha entrat al Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor.

El Govern reconeix el retard, demana disculpes i assegura que el mes que ve ja podran donar a les famílies els terminis reals. Mentrestant, Educació continua la ronda de reunions amb directors de centres d’ensenyament de règim especial. Avui ha tocat Palma. L’objectiu és informar-los de les mesures que es posaran en marxa per millorar la gestió econòmica dels centres i permetre que hi puguin invertir els seus romanents.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El Govern condiciona l’obertura de discoteques a que el TSJIB autoritzi demanar el certificat-covid

Podran obrir fins a les 05 hores i l’aforament màxim permès serà del 75%, amb els clients asseguts per beure...

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...

Els taxistes eivissencs creuen que no cal allargar el permís als temporals

Asseguren que tot i les limitacions nocturnes la temporada ha anat prou bé