X

Els partits demanen a Armengol que es duguin al Parlament els acords per fer front a la crisi

Biel Company demana al Govern una comissió parlamentària de la recuperació econòmica

27/04/2020

Els partits demanen a Armengol que es duguin al Parlament els acords per fer front a la crisi

En la ronda de reunions que la presidenta Francina Armengol, ha mantingut aquest dilluns amb els portaveus parlamentaris, el president del grup parlamentari popular, Biel Company, li ha demanat que el Govern destini pressupost a comprar test de diagnòstic de coronavirus per a fer-los de manera massiva, així com mesures per a activar “com més aviat millor el turisme”.

“Les Balears s’han de plantejar sortir com més abans millor del confinament”, ha dit Company, “amb les màximes garanties sanitàries però amb la idea de sortir, no d’amagar-se com fins ara”, ha dit Company, que també ha demanat que es posi en marxa una comissió parlamentària de la recuperació econòmica i poder tractar-ho a la cambra autonòmica.

En aquest sentit, el portaveu parlamentari de Vox, Jorge Campos, també ha demanat a Armengol que aquests acords es debatin i es votin al Parlament. Per la seva banda, el portaveu de Ciutadans, Marc Pérez Ribas, ha demanat a la presidenta “que no prengui cap decisió decisió de manera unilateral” i que també hi estiguin presents experts, col·lectius i agents socials.

La portaveu parlamentària, Lina Pons, ha volgut destacar que la temporada turística no es pot donar per perduda i ha demanat que les Balears assumeixin el control dels aeroports per poder donar garanties de seguretat sanitària.

27/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris