X

Passa a disposició judicial l’home que presumptament es va apunyalar a ell mateix aquest dimarts a Cala Major

La dona, de 57 anys, ha declarat avui com a testimoni, i el misser de la víctima ha demanat per a ell una ordre d'allunyament

29/12/2023

Passa a disposició judicial l’home que presumptament es va apunyalar a ell mateix aquest dimarts a Cala Major

L’home detingut a Cala Major que inicialment es va presentar com a víctima d’un apunyalament per part de la seva parella però que finalment es va descobrir que s’havia autolesionat ha passat a disposició judicial aquest divendres horabaixa acusat d’un delicte de detenció il·legal i maltractaments. Segons ha pogut saber IB3 notícies, la dona, de 57 anys, ha declarat avui com a testimoni i el misser de la víctima ha demanat per a ell una ordre d’allunyament.

Aquest mateix divendres, la Policia Nacional ha emès una nota de premsa on informava que aquesta home ja havia estat denunciat anteriorment per la seva dona a la Unitat de Família i Dona de la Policia Nacional.

Les primeres investigacions dels agents van determinar que els accessos al domicili no s’havien violentat, per tant no es podien incriminar terceres persones alienes al domicili. Per tant, la dona, que en primera instància va ser detinguda i després posada en llibertat, tampoc era la causant de l’apunyalament.

L’individu va ser detingut aquest dijous acusat d’un delicte de detenció il·legal i maltractaments cap a la seva dona. Cal recordar que la dona prèviament havia estat detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa per una punyalada que va rebre l’home al pit, encara que posteriorment va quedar en llibertat quan es va determinar que no va tenir participació en els fets.

El succés es va produir dimarts passat, damunt les 22.10 h del vespre. Els serveis d’emergències van avisar que un home havia rebut una punyalada al pit i s’estava dessagnant dins el seu domicili. Diverses patrulles de la Policia Nacional i la Policia Local de Palma es van desplaçar fins al lloc dels fets i hi van trobar l’home, que presentava una ferida damunt el pit. El van asistir i van cridar una ambulància.

Els agents van demanar a la dona i parella del ferit què havia passat. Ella va explicar que va trobar la seva parella dins el llit ensangonada i que ell li havia dit que havia rebut la punyalada dins un bar pròxim perquè s’havia ficat en una baralla. Després, l’home va anar fins al domicili. Amb un principi, la víctima va confirmar la versió de la dona. Més tard va assegurar als agents que la seva dona l’havia apunyalat. Va ser traslladat amb ambulància a un hospital i els agents van procedir a la detenció de la dona com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

CANVI DRÀSTIC DE LA INVESTIGACIÓ

Així i tot, el grup d’Homicidis van descobrir que no s’havia produït cap baralla dins el bar al qual es referien i que l’home va arribar a casa seva sense cap ferida. La investigació va determinar que la dona no va tenir participació en aquests fets i que, per tant, no va ser la causant de l’apunyalament. Els agents també van saber que, fa un temps, la dona va patir suposadament una agressió i maltractaments per part de la seva parella.

29/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT