Patri Guijarro, Mariona Caldentey i Cata Coll guanyen la seva segona Champions

Les jugadores mallorquines s'han proclamat novament campiones d'Europa amb el Barça després de remuntar la final davant el Wolfsburg (3-2)

03/06/2023

El Barça ha hagut de suar i molt el seu segon títol a la Champions, en la qual era la seva quarta final als darrers cinc anys. Al minut tres, una errada en la sortida de pilota de Lucy Bronze acaba amb el gol del Wolfsburg alemany. Una diana que du la firma de Pajor.

La resposta del conjunt blaugrana ha estat contundent, però gens efectiva. El Barça desaprofita ocasió rere ocasió i el Wolsfburg castiga amb la segona diana. Gran cop de cap de Popp, que fa el segon del partit i posa molt costa amunt la final al Barça.

El descans ha estat clau i les blaugranes han sortit convençudes de les seves possibilitats. I la veterania de la palmesana Patri Guijarro s’ha imposat. Seu és l‘1-2 El gol de l’esperança tres minuts després de la represa i dos minuts més tard, Guijarro fa el que millor sap; arribar des de darrere per marcar. És el gol de l’empat. El més difícil ja estava fet. El comptador estava a zero amb l’1-1, però l’ànim del Barça era molt superior al del Wolfsburg.

Al minut 70 arriba el 3 -2, amb una altra mallorquina com a protagonista. Mariona Caldentey perd la pilota, però pressiona la defensa, que no l’aconsegueix rebutjar. Torna la pilota a la felanitxera, que no pot rematar però sí assistir a Rolfo. La sueca firma el 3 a 2 definitiu. El gol que val un títol, el de la Lliga de Campions.

És la segona corona continental per al Barça, la segona també per a les tres mallorquines de l’equip: Patri Guijarro, Mariona Caldentey i la portera Cata Coll. Avui el títol té més protagonisme balear que mai.