X

Patricia Gómez, exconsellera de Salut: “Mai no em van telefonar ni Koldo ni Ábalos per a oferir-me mascaretes”

L'exportaveu del Govern, Iago Negueruela, defensa que la comissió d'investigació del Parlament està "basada en mentides" i acusa PP i Vox de treure "conclusions prefixades"

24/05/2024

Patricia Gómez, exconsellera de Salut: “Mai no em van telefonar ni Koldo ni Ábalos per a oferir-me mascaretes”

Les compareixences a la comissió que investiga les presumptes irregularitats en la compra de mascaretes a l’empresa Soluciones de Gestión continuen al Parlament. Aquest divendres capvespre, ha estat el torn de la consellera de Salut durant la pandèmia, Patricia Gómez, i de l’exportaveu del Govern, Iago Negueruela.

L’exconsellera de Salut, Patricia Gómez, ha negat haver rebut telefonades per part de l’exassessor del Ministeri de Foment, Koldo García, i l’exministre socialista José Luis Ábalos per a la compra de mascaretes de l’empresa Soluciones de Gestión. Així mateix, Gómez ha afirmat que la responsabilitat de l’Ib-Salut era assegurar el material suficient per fer front a la pandèmia, i que el Servei de Salut va actuar segons la normativa vigent.

Unes hores abans, Iago Negueruela ha defensat que es tracta d’una comissió d’investigació, diu, “basada en mentides”, i ha acusat el Partit Popular i Vox de treure “conclusions prefixades”. Segons la seva versió, la compra va ser gestionat per l’Ib-Salut “en un moment de gran necessitat de mascaretes, en plena pandèmia de la Covid-19”. “Ja ha quedat clar que les coses es varen fer bé, no hi ha trama. El contracte és correcte”, ha afegit.

24/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT