X

Paula Bonet alça la veu sobre l’avortament espontani en el seu llibre més personal

Critica els tabús que rodegen una experiència tan dolorosa com aquesta

23/11/2018

Paula Bonet alça la veu sobre l’avortament espontani en el seu llibre més personal

La ilustradora i escriptora Paula Bonet acaba de presentar el seu darrer llibre a Xile i el Perú…. i ara ho acaba de fer a la llibreria Rata Corner, a Palma. És “Roedores”, el seu treball més personal i que treu a la llum el que diu que és un tema tabú… els avortaments espontanis.

“Roedores” és un dels llibres més petits, de tamany, que ha fet mai Paula Bonet. Però és un dels més grans, per ella. Està escrit, i dibuixat durant el seu segon embaràs. Tant aquest com el primer acabaren en abortaments espontanis. Mentre buscava consol, Bonet s”adonà de què hi ha poca literatura relacionada amb els abortaments. Així que decidí publicar la seva experiència.

TOTAL creo q es importante saber entender y gestioanr el dolor, error maúsculo darle la espalda

“Roedores”, en realitat, són dos llibres. Un d’il.lustrat que intentava ser infantil, recollint la maternitat de roedors com llúdrigues, rates o esquirols. L’altre part del llibre és un diari, revisat, dels seus abortaments espontanis, i que vol ser un suport pels que han patit una experiència similar.

La pintura li dona consol, a Paula Bonet. I seguirà treballant sobre la maternitat. Pel 2020 està preparant una exposició a València, protagonitzada per embrions.

23/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris