X

Paula Pascual, l’única representant balear al Consell Estatal de Participació de la Infància i l’Adolescència

La setmana passada, la trentena d'infants que en són membres es varen reunir per primera vegada a Toledo 

19/05/2022

Paula Pascual, l’única representant balear al Consell Estatal de Participació de la Infància i l’Adolescència

Redacció

Després de passar uns dies intensos de feina en el Consell Estatal de Participació de la Infància i l’Adolescència a Toledo, na Paula Pascual ha tornat a casa amb un missatge ben clar. Diu que s’han de reivindicar “els drets de tots els infants”.

El primer Consell Estatal de Participació està format per 34 membres d’entre 8 i 17 anys. Na Paula és l’única nina de les Balears i explica “que està molt orgullosa” i que “és una oportunitat única”.

Durant els darrers mesos han fet diverses assemblees en línia. I el cap de setmana passat, per primera vegada, es varen reunir presencialment. El lloc elegit: el Castell de San Servando, a la capital de Castella-la Manxa. Durant dos dies varen abordar temes relacionats amb el medi ambient, la diversitat, la igualtat d’oportunitats, els drets dels animals o l’assetjament.

I de tot això, en pren nota el Govern central. La directora general de Drets Socials de la Infància i l’Adolescència del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, Lucía Losoviz, afirma que l’objectiu d’aquest consell participatiu és “poder incloure les seves necessitats per dissenyar les millors polítiques i les millors lleis”.

Durant 4 anys, aquests infants faran feina per garantir els drets de la resta de menors d’arreu del país.

19/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris