X

Pedro Bestard: “No aturarem fins a veure entre reixes Pedro Sánchez”

Més de 1.000 persones, segons el partit, s'han concentrat davant la seu del PSIB-PSOE

12/11/2023

Pedro Bestard: “No aturarem fins a veure entre reixes Pedro Sánchez”

Redacció

Diputats, consellers, regidors, coordinadors, afiliats i simpatitzants de Vox han acudit a les dues protestes contra l’amnistia que han tengut lloc a Palma, davant la Delegació del Govern i, posteriorment, davant la seu del PSIB-PSOE.

El vicepresident del Consell de Mallorca i conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, ha mostrat el seu agraïment a “totes les persones que han acudit avui i cada dia a les manifestacions per condemnar el cop d’estat que està produint Pedro Sánchez pactant amb separatistes, colpistes, independentistes i amb els amics d’ETA”.

Vox Balears ha sortit un dia més al carrer seguint les ordres del president de la formació, Santiago Abascal, que ha fet una crida a la mobilització permanent i a donar suport a totes les manifestacions contra l’amnistia que siguin pacífiques. Més de 1.000 persones, segons Vox, han atès la crida i s’han concentrat davant la seu del PSIB-PSOE.

El vicepresident del Consell de Mallorca ha carregat amb duresa contra Pedro Sánchez, en afirmar que dona “privilegis als colpistes a canvi de continuar assegut a la Moncloa. No pararem fins a veure Pedro Sánchez entre reixes”. A més, Vox ha mostrat el seu suport a les forces i cossos de seguretat de l’Estat per la feina que fan en les protestes contra l’amnistia que hi ha a tot Espanya.

12/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris