X

Pedro Bestard: “VOX és la peça clau en el Consell de Mallorca per a bandejar l’esquerra”

També ha assenylat que "és una necessitat imperiosa invertir en matèria de carreteres, recuperar els 230 milions d'euros del Conveni de Carreteres, acabar amb el carril Bus-VAO i amb la limitació de 80 km/h en la Via de Cintura"

06/05/2023

Pedro Bestard: “VOX és la peça clau en el Consell de Mallorca per a bandejar l’esquerra”

Redacció

El candidat de VOX al Consell de Mallorca, Pedro Bestard, ha reunit els membres de la seva candidatura a la institució insular per a marcar les línies mestres de la campanya electoral.

“En VOX tenim un valor importantíssim: la fiabilitat. La nostra formació diu el mateix a tot Espanya i això és una cosa que als votants els dona moltíssima tranquil·litat. Quan fas costat a VOX saps que fas costat a un partit que aposta per la seguretat, per la generació de riquesa per a tots els espanyols, per fer fort Espanya, per defensar les nostres arrels, per defensar la prevalença nacional, per defensar la unitat del país enfront dels atacs dels independentistes…”, ha assegurat Bestard.

El candidat de VOX a la presidència del Consell de Mallorca ha dut a terme una reunió de treball, “però en un format més distès. És important que tot l’equip es conegui i aporti les seves idees. És un equip de gent preparadíssima, de gent que té molt clars els seus ideals, de gent que té molt clar l’ideari de VOX i de gent que vol el millor per a Mallorca i els mallorquins. Perquè hi hagi un canvi i es pugui bandejar l’esquerra del Consell de Mallorca VOX és la peça clau”.

Bestard ha assegurat que “dur a terme una auditoria de l’IMAS, protegir les menors tutelades i depurar responsabilitats és una prioritat per a VOX. També ho és la defensa de l’espanyol i del mallorquí enfront dels atacs catalanistes i enfront d’aquells que ens volen convertir en catalans de Mallorca. Acabar amb la despesa ideològica, les duplicitats i els quiosquets és per a nosaltres essencial així com la defensa i ajuda al sector primari i al món rural. Tampoc ens oblidem que és una necessitat imperiosa invertir en matèria de carreteres, recuperar els 230 milions d’euros del Conveni de Carreteres, acabar amb el carril Bus-VAO i amb la limitació de 80 km/h en la Via de Cintura”.

06/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris