X

Pedro Sánchez defensa que cal reprendre el diàleg polític i deixar enrere la via judicial

En el discurs del debat d'investidura ha insistit que els quatre principis de la coalició progressista seran: la justícia social, la defensa dels serveis públics, la llibertat i la cohesió territorial

04/01/2020

Pedro Sánchez defensa que cal reprendre el diàleg polític i deixar enrere la via judicial

La resolució del conflicte català ha estat un dels temes centrals en el discurs de Pedro Sánchez en el debat d’investidura que s’ha iniciat aquest dissabte a les 9 h. El president del Govern espanyol en funcions i el candidat a revalidar aquest càrrec ha defensat que cal deixar enrere la via judicial i reprendre el diàleg per resoldre el conflicte territorial. “Necessitam recomençar, reprendre el diàleg polític en el moment que els camins es varen separar”, ha afirmat i ha afegit que aquesta és una “crisi heretada” de l’anterior Govern del Partit Popular però que assumeix amb “lleialtat institucional”.

Sánchez ha estat el primer en intervenir en el debat d’investidura. En el seu discurs ha insistit que els quatre principis de la coalició progressista seran: la justícia social, la defensa dels serveis públics, la llibertat i la cohesió territorial. A més, ha destacat que la transició econòmica, la revolució digital i la lluita contra la desigualtat seran tres dels reptes que afrontarà el seu govern.

A banda de les mesures per caminar cap a la cohesió de la societat espanyola, el candidat també s’ha compromès a dur a terme altres mesures de caràcter social, com per exemple: derogar la reforma laboral del 2012, apujar els impostos a les rendes superiors als 130.000 euros, regular els preus del lloguer, acabar amb la llei mordassa, fer una nova llei de seguretat ciutadana per garantir la llibertat d’expressió, auditar els béns del franquisme, garantir una televisió pública transparent i plural, donar suport al camp, regular en el codi penal que el consentiment sexual només sigui sí o sí.

Més informació:


Comença el debat per a la investidura de Pedro Sánchez

Pots seguir en directe el debat d’investidura través del nostre canal Youtube.

 

04/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT