X

Pedro Sánchez i cinc ministres participaran a la campanya del PSIB-PSOE

La formació ha organitzat més de 80 actes electorals arreu de les Illes

08/05/2023

Pedro Sánchez i cinc ministres participaran a la campanya del PSIB-PSOE

Montserrat Vallribera

Dia 17 de maig, dimecres de la setmana que ve, el president del govern espanyol i secretari general del Partit Socialista, Pedro Sánchez, assistirà a l’acte central de campanya electoral de la formació que tindrà lloc a Mallorca. Els socialistes donaran el sus a la campanya de forma simbòlica aquest dijous capvespre a la seu del carrer Miracle, a Palma.

El PSIB-PSOE ha organitzat més de 80 actes arreu de les Balears que comptaran amb la presència de cinc ministres. El primer a venir serà el ministre de Cultura, Miquel Iceta, el 10 de maig. El 13 de maig serà el torn de la vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics, Nadia Calviño. La titular d’Hisenda, María Jesús Montero, també viatjarà a Mallorca, tot i que encara no s’ha tancat la data. A més, a Eivissa hi anirà la ministra de Transports, Raquel Sánchez; i a Menorca, la vicepresidenta tercera i ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera.

El coordinador de la campanya electoral, Cosme Bonet, ha explicat que el PSIB presenta 62 candidatures municipals, als consells insulars i al Parlament, entre les quals la coalició de Formentera. Bonet s’ha mostrat confiat que revalidaran la victòria perquè, diu: “Es pot dir amb el cap ben alt i amb les dades a la mà, que el PSIB és el partit que més s’assembla i representa el conjunt de la ciutadania de Balears”.

08/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris