X

Pejkovic: “Cap de nosaltres s’imagina fora del play-off”

L'Avarca-Sayre, suspès per un brot de COVID al vestidor ciutadellenc; la central sèrbia confia en la trajectòria ascendent de l'equip, instal·lat de nou en places de fase pel títol

21/01/2022

Pejkovic: “Cap de nosaltres s’imagina fora del play-off”

L’Avarca de Menorca s’ha vist obligat a sol·licitar que es posposi el partit contra el Sayre de Gran Canària. El motiu: els quatre casos positius per COVID detectats a la plantilla del conjunt ciutadellenc. Una aturada que arriba just quan l’equip de Bep Llorens havia tornat a les places per jugar la fase final pel títol de Superlliga, després de 12 jornades.

La victòria obtinguda a la pista de l’Haro Rioja (1-3) ha suposat un plus de confiança al treball desenvolupat i un recolzament als objectius de l’Avarca. Així ho considera Iva Pejkovic, que assegura que cap de les jugadores s’imagina fora del play-off pel títol. La central sèrbia, que ha estat inclosa al set ideal de la darrera jornada, després de la seva exhibició a la xarxa amb 17 punts i 7 bloquejos, és optimista en aquest sentit.

Sigui com sigui, les jugadores sanes de l’Avarca seguiran entrenant-se. I dilluns es repetiran les PCR a tot l’equip, amb l’objectiu de valorar, segons els resultats, les opcions de jugar el següent desplaçament a la pista del Kiele Socuéllamos.

21/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT