La Penya Independent i el CD Eivissa queden eliminats de la Copa Federació

Derrotes dels dos equips pitiüsos, que deixen orfes de representants balears la competició

28/09/2023

11

Nit dolenta per als equips balears. Cap dels dos representants illencs a la Copa Federació va aconseguir passar de ronda. La Penya Independent jugava a Pamplona, al camp de l’Agrupació Esportiva San Juan. Al minut 17, els navarresos s’avancen a la sortida d’un còrner. Però Isuardi, al minut 43, aconsegueix l’empat per als eivissencs. Així s’arriba al descans. Però només tres minuts després de la represa, al minut 48, la Penya Independent encaixa el segon. El marcador es va tancar al minut 73 amb el 3-1 definitiu, obra d’Eder.

CD Eivissa, també eliminat

L’equip que dirigeix Raúl Casañ també s’ha acomiadat de la competició. Ha perdut per 0 a 2 contra el Badalona, de Segona Federació. Al minut 58, els catalans s’han avançat amb un gran gol de Zourdine, que es treu una sabatada directa a l’escaire. Set minuts després, Àlex Roig ha fet el 0 a 2 definitiu, que suposa l’eliminació del conjunt pitiús.