Pep Barceló debuta amb victòria amb el Manacor i l’Andratx no afluixa a Eivissa

Resum de la jornada 18 de Tercera Divisió

01/02/2023

13

L’Andratx celebra amb victòria el debut de l’excapità del Mallorca, Lucas Aveldaño. Els dos gols arriben a la segona part. Al minut 47, internada i passada enrere de Castedo i Gerard Bonet avança el líder. El segon arriba en una jugada amb moltes errades defensives dels locals. Pèrdua de pilota de la defensa del Sant Jordi, s’interna Garrido i Trapiello fica la pilota a la seva pròpia porteria. Mala sort a la darrera jugada del partit.

El Santanyí continua segon després d’imposar-se al Platges de Calvià. Tot és més fàcil per als locals gràcies a la cama esquerra de Víctor Gibert que fa aquest gran gol a la mitja hora de partit. Encara a la primera part, Gibert ho torna a intentar… però és Fede Fernández qui fa el segon i definitiu gol al minut 56 de partit. El Santanyí continua a un punt de l’Andratx.

Quarta és la Penya Independent que va empatar a casa contra el LlosetenseCarosso amb una rematada al segon pal avança els de Nico López. A la jugada, dos jugadors topen i Romero se n’endú la pitjor part i és substituït amb aquesta ferida sagnant al cap. Els visitants queden amb un jugador menys a la primera meitat per l’expulsió de Riad. Andrada, al primer minut de la represa, aconsegueix l’empat amb un xut creuat. Una greu errada del porter local després d’un servei de banda torna a fer avançar el Llosetense. Giovanni n’és l’autor. I tres minuts més tard, jugada embolicada dins l’àrea i Bilal Essabar aconsegueix l’empat definitiu.

A na Capellera, debut de l’històric Pep Barceló amb el Manacor. Debut d’un clàssic a un clàssic de la categoria: Manacor-Constància i estrena amb golejada. Alberto Perejo fa l’un a zero per als manacorins. Nico Rubio, amb una elegant vaselina, marca el segon gol del partit. I encara a la primera part, gran jugada col·lectiva dels manacorins que acaba el gol de la sentència, obra de Cardona. El 4-0 definitiu arriba a la segona part. Tanca el marcador qui el va obrir: Alberto Pareja.

La resta de partits són: Poblense 3-Portmany 1, Binissalem 0-Inter Manacor 1, Sóller 1-Sant Jordi 0 i Collerense 1-Mercadal 2.