X

Pepe Laso lamenta la fractura del bàsquet mallorquí

El tècnic madrileny considera que "el bàsquet de Palma està malalt" i en culpa el naixement del Palmer Palma

27/12/2023

Pepe Laso lamenta la fractura del bàsquet mallorquí

Desencantat, trist, visiblement dolgut. Així se’n va Pepe Laso del Fibwi Palma i de l’Illa, després de no poder fer rodar el projecte: “Aquest club no pot aspirar a gran cosa fins que no tengui un gran patrocinador que aguanti tres anys”, ha destacat en una primera resposta. El veterà tècnic afirma que “hi ha un divorci entre el capital de l’illa i el club. Per tant, el club es veu navegant en una economia de guerra constant”.

El tècnic madrileny té un diagnòstic molt clar del que passa a Ciutat: “El bàsquet de Palma està malalt. La reflexió hauria de ser: pagava la pena rompre el veí per crear una altra cosa igual? El temps ho està demostrant. La creació del Palmer Palma ha debilitat el bàsquet“, considera.

El veterà entrenador n’assenyala Vicenç Palmer com un dels principals responsables: “Quan Palmer era patrocinador, vaig fer una amistat personal amb Vicenç Palmer. Ara n’estic molt decebut. Vicenç en té més culpa perquè Guillem Boscana fa 40 anys que és propietari del club i mereix un respecte”.

27/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT