societat

Instal·len per error unes passarel·les massa estretes al camí de cavalls de Binigaus

L'amplada del passeig, d'1 metre seixanta, fa impossible que hi puguin transitar per damunt els cavalls, com estava previst


Aquest dijous quedarà oberta al públic la passarel·la de llenya que connecta la platja de Sant Tomàs amb Binigaus, as Migjorn Gran. És la primera part d’un projecte que també té previst enllaçar Sant Tomàs amb la platja d’Atalis. L’amplada del passeig, d’1 metre seixanta, fa impossible que hi puguin transitar per damunt els cavalls, com estava previst. Hauran de passar pel camí que discorre arran de la passarel·la.

Els operaris s’afanyaven des de primera hora del matí a deixar enllestits els darrers detalls perquè la passarel·la de 200 metres de llargària que connecta Sant Tomàs amb Binigaus quedi operativa des de dijous mateix per als usuaris que hi vagin a peu o en bicicleta. L’objectiu: posar remei a l’erosió excessiva produïda per l’ús turístic i lúdic de Camí de Cavalls.

L’amplada de la passarel·la es deixa en 1 metre seixanta i es renuncia a executar el projecte modificat, que plantejava ampliar el passeig en 30 centímetres per permetre que hi transitin al damunt els cavalls.

Amb tot, les administracions implicades han previst fer una prova per comprovar si els cavalls poden transitar sense problemes pel caminet paral·lel a la passarel·la. L’ampliació del passeig marítim de Sant Tomàs es completa amb una altra passarel·la, de 85 metres de llargària, que connectarà la platja de Sant Tomàs amb Atalis. Un tram amb un desnivell important, que pot plantejar algun problema als genets poc experimentats.

Les obres, de 112.000 euros d’import, seran finançades amb els fons provinents de la regularització de places turístiques.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La torrentada a Ferreries provoca pèrdues de desenes d’hectàrees de terra fèrtil i de sembrat

Les finques afectades demanen una neteja més regular dels torrents per minimitzar els impactes d'aquest fenomen

Cort premia 14 usuaris del transport públic per la seva fidelitat

El guanyador absolut ha utilitzat el servei de l'EMT un total de 2.772 vegades en tan sols un any

El Consell de Mallorca promou 57 accions perquè el català sigui a tots els àmbits de la societat

Les propostes s'inclouen a Molt a favor, un llibre escrit per set lingüistes compromesos amb la llengua catalana

Un Policia Local de Manacor dispara un home que intentava agredir-lo amb un ganivet

Els fets s'han produït a una casa de foravila on els agents havien estat requerits pels serveis sanitaris per una...