X

Pere Soler s’estrena com a portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca en plena guerra interna del partit

El comitè de disciplina es reunirà per estudiar la possible expulsió dels crítics

09/12/2021

Pere Soler s’estrena com a portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca en plena guerra interna del partit

El grup de consellers del Pi ha centrat aquest dijous el focus mediàtic del ple del Consell de Mallorca. Pere Soler, del sector crític de la formació, s’ha estrenat com a portaveu després que, juntament amb la seva companya Bel Febrer, impulsassin la destitució de Xisca Mora. Els tres membres del Pi ni s’han dirigit la paraula ni s’han creuat mirades. La tensió s’ha fet evident en tot moment al llarg de la sessió plenària.
Soler assegura que, darrere d’aquest moviment, no hi ha res més que la decisió del partit de contractar una assessora del grup sense el seu consentiment i nega que estigui impulsant cap partit alternatiu al Pi.
Unes declaracions que no han convençut la fins ara portaveu, Xisca Mora, que hi veu “un clar cas de transfuguisme” i de voler “aprofitar els recursos del d’El Pi i del Consell Insular” per fundar una altra formació.
En la mateixa línia es mostra el portaveu dels regionalistes al Parlament, Josep Melià. Melià assegura que són uns fets extremadament greus i defensa Mora com a representant del partit a la cambra insular.
El comitè de disciplina s’ha de reunir ara per analitzar el cas i prendre una decisió sobre el futur de Soler i Febrer. Damunt la taula hi hauria la possible expulsió dels dos consellers, que deixarien el Pi sense grup propi al Consell de Mallorca.

09/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris