X

Hotels i comerços de Menorca promouen la captació de clients balears a l’espera de rebre turisme de fora

Els hotels de cadenes menorquines comencen a obrir, mentre l'Ajuntament de Maó posa en marxa un programa específic

13/05/2020

Hotels i comerços de Menorca promouen la captació de clients balears a l’espera de rebre turisme de fora

Clara Elorduy

Les principals cadenes hoteleres de capital menorquí obriran els seus primers establiments el mes de juny. Però hi ha altres hotels més petits (d’interior o rurals) que ja han obert o preveuen fer-ho a finals de maig, coincidint amb la possibilitat que tot Balears entri a la fase 2. Establiments, tots ells, que els primers visitants de què podran disposar seran els de la resta de la Comunitat, a partir que es permeti viatjar sense restriccions entre Illes. Paral·lelament, algunes administracions comencen a fer feina per promocionar aquest turisme

A Menorca, també hi ha alguns establiments que comencen a fer ofertes adreçades exclusivament als residents de Balears. Iniciatives que prenen forma per tal de poder encetar la temporada turística, tot i que sigui tímidament, amb visitants de la resta d’Illes. Unes mesures que, altres sectors també consideren importants per recuperar l’activitat. És el cas, per exemple, de les associacions de comerciants.

Una voluntat d’estalonar el turisme entre illes que podria anar més enllà si es pogués fer realitat la voluntat expressada l’octubre en el Pla de connectivitat per recuperar la connexió directe entre Menorca i Eivissa aquesta temporada. Una possibilitat però que també queda en l’aire a l’espera de l’evolució de la crisi.

 

13/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris