menorca

Una nova eina permet als petits hotels conèixer les percepcions dels turistes a temps real

Les dades que creuen indiquen que a Balears augmenta l'interès pel turisme gastronòmic, de cultura i de natura 

Una+nova+eina+permet+als+petits+hotels+con%C3%A8ixer+les+percepcions+dels+turistes+a+temps+real

Mabrian Technologies va néixer fa sis anys a Menorca, compta també amb seu a Barcelona i enguany facturarà al voltant d’1 milió i mig d’euros. Entre els seus clients hi ha des dels ministeris de Turisme de Tailàndia i Costa Rica, a Lloret de Mar, la costa d’Alacant o l’Agència Balear de Turisme i la Fundació Foment de Turisme de Menorca. També treballen amb grans cadenes hoteleres. La seva feina dona resposta a les limitacions que tenen eines tradicionals com les enquestes o estadístiques.

Les dades que creuen per conèixer, a temps real, les percepcions i interessos dels turistes van des de les cerques i reserves de vols, a xifres de despesa amb targeta de crèdit o comentaris i valoracions a xarxes socials i portals de serveis turístics. Fins i tot amb l’Ajuntament de Lloret ja analitzen com es mouen els turistes gràcies a l’ús que fan del mòbil. Un seguiment de tendències que, per exemple, indica que a Balears augmenta l’interès pel turisme gastronòmic, de cultura i de natura; situació que correspon amb el creixement d’hotels d’interior i agroturismes:

Per tal que petits i mitjans hotels puguin beneficiar-se d’aquesta “intel·ligència turística” els responsables de Mabrian els proposen una participació cooperativa i ja fan feina amb l’Associació Hotelera de Menorca (ASHOME). L’objectiu és que aquest projecte, denominat Smart Demand, pugui començar a funcionar de cara a l’hivern o per a la pròxima temporada.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

Menorca acull per primer cop una Viquimarató per ampliar i millorar les entrades sobre l’Illa

La trobada que se celebra a l'IME també vol estrènyer llaços amb els viquipedistes

Alberto Corbacho ja és a Menorca

L'aler ha iniciat la seva nova etapa passant la revisió mèdica i avui capvespre ja s'incorpora als entrenaments.

Onze ballarins professionals d’arreu del món homenatgen Menorca a Líthica

L'espectacle "Peus a terra" omplí anit l'escenari de les Pedreres de s'Hostal