món

Pfizer avança a la UE el lliurament de 50 milions de dosis de la seva vacuna

Von der Leyen assegura que això permetrà a la Unió mantenir el seu objectiu de vacunar el 70% de la població adulta a finals de l'estiu

Pfizer+avan%C3%A7a+a+la+UE+el+lliurament+de+50+milions+de+dosis+de+la+seva+vacuna

/EFE


Pfizer avançarà l’entrega de 50 milions de dosis de la vacuna contra el coronavirus a la Unió Europea. Això permetrà incrementar, a partir d’abril, un 25% el subministrament d’aquest fàrmac als socis comunitaris.

Així ho ha anunciat avui migdia la presidenta de la Comissió Ursula Von der Leyen. La institució ha arribat a un acord amb el consorci farmacèutic Pfizer – BioNtech per l’entrega anticipada d’aquestes 50 milions de dosis de vacuna contra el coronavirus que estava pactat rebre el darrer quadrimestre d’enguany i que ara arribaran aquest mateix trimestre, començant per aquest mateix mes d’abril. Von der Leyen ha assegurat que això permetrà a la Unió mantenir el seu objectiu de vacunar el 70% de la població adulta a finals de l’estiu.

Amb aquesta entrega abans d’hora de les vacunes de Pfizer, es mira de compensar el retard en l’entrega i l’administració de les d’AstraZeneca i la de Jansen de Johnson & Johson pels problemes de salut detectats en la seva injecció. La comunicació de la notícia coincideix amb la fita assolida avui de 100 milions de dosis de vacuna administrades en el marc de la Unió, prop d’un quart de les quals ha cobert ja les dues dosis deixant 27 milions d’europeus vacunats totalment contra el coronavirus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Israel destrueix les oficines de mitjans d’informació internacionals a Gaza

El motiu, esgrimeix l'Exèrcit israelià, és que la torre albergava "actius militars" utilitzats per l'ala d'intel·ligència militar del moviment islamista...

Continua l’escalada de tensió entre Israel i Palestina

Ha arribat el mediador enviat pel president dels Estats Units per a intentar ntenir la violència

La tensió es trasllada a Jordània i el Líban

Ursula von der Leyen condemna els atacs "indiscriminats" de Hamas contra Israel

L’exèrcit israelià llança una ofensiva a gran escala per terra i aire contra Hamas

Un conflicte on ja han mort més de 100 palestins i una desena d'israelians