societat

PIME demana que tot Menorca sigui zona apta per al lloguer turístic

Defensen una nova llei que permeti estrendre l'activitat turística també al sòl rústic

PIME+demana+que+tot+Menorca+sigui+zona+apta+per+al+lloguer+tur%C3%ADstic

La petita i mitjana empresa de Menorca defensa que el nou Pla Territorial ha de contenir mesures de regulació, no de prohibició. Per exemple, en l’àmbit del lloguer turístic. Des de la patronal són exigents. Demanen que es revisi amb urgència la regulació de l’activitat.

La intenció de Pime passa per eliminar les limitacions de l’activitat als municipis i també al sòl rústic. La petita i mitjana empresa creu que tota la societat menorquina ha de poder participar, sense exclusions, de la renda turística.

Instar i defensar una nova llei reguladora del lloguer turístic ha esdevingut una de les prioritats de Pime. La patronal es queixa que algunes disposicions de la normativa perden tot el sentit quan es traslladen a Menorca.

La petita i mitjana empresa demana al Consell de Menorca que faci valer la seva capacitat d’interlocució per tal que hi hagi una participació activa de l’illa en les decisions que es prenen al Govern.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

 1. Ginés Noguera Gutiérrez 09/01/2020

  Totalmente de acuerdo.
  Un mercado y una actividad que ha contribuido y apoyado a la economía menorquina.
  Una actividad que desarrolla y reparte negocio en un amplio abanico de sectores económicos.La mayoría de ellos, pequeña y mediana empresa.Empresas menorquinas que reinvierte en Menorca y que contribuyen facilitando puestos de trabajo durante todo el año a múltiples sectores tanto en temporada alta, como en la baja.
  Durante muchas décadas ha contribuido y ayudado a muchas familias a poder costear los estudios de muchos menorquines, que han tenido que salir de la isla para cursar estudios universitarios.
  La mayoría de la riqueza creada, se ha reinvertido en la propia isla, a diferencia de las grandes empresas, cuyos impuestos, son liquidados fuera de ella.

Cercador |


més contingut relacionat

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual

El Consell de Menorca assumeix que no hi haurà festes de poble i elimina el Jaleo Bus

Aquest pressupost i el del Bus Nit aniran destinats a millorar el servei de transport regular de passatgers

El Govern invertirà 7 milions d’euros a Menorca per renovar les infraestructures de regadiu

Es crearà un sistema de telecontrol de regadius i es repararan les infraestructures i el tram de la canalització d'aigua...

‘Puntades d’esperança’, el record de la solidaritat de les cosidores d’Inca durant el confinament

Un documental que conta la història d'antigues repuntadores que havien perdut la seva feina en el sector del calçat que...