X

PIME Menorca explica les mesures per treballar amb temperatures elevades

El gabinet de prevenció de riscos laborals de PIME Menorca ha engegat una campanya per sensibilitzar empreses, treballadors i autònoms dels riscos

21/06/2023

PIME Menorca explica les mesures per treballar amb temperatures elevades

Blai Barber Ramos

En aquesta empresa de manteniment de jardins i piscines de Menorca han anat avançant la jornada laboral a causa de la calor. Fa quinze anys feien de vuit a quatre, fa cinc, de set a tres i ara ja de sis a dues. Per les altes temperatures, també han hagut de canviar l’estratègia: durant aquests mesos més calorosos ja no agafen cap feina que requereixi excessos de força, concentren les tasques més dures en època de menys calor. A part, també formen els seus clients en aquest sentit.

El gabinet de prevenció de riscos laborals de PIME Menorca ha engegat una campanya per sensibilitzar empreses, treballadors i autònoms dels riscos. Els informen de les mesures que han de prendre per treballar a l’exterior amb altes temperatures o com actuar davant possibles cops de calor. Els expliquen com conscienciar els treballadors de beure aigua, establir sistemes de pausa i descans en zones d’ombra, que les feines de més esforç es desenvolupin a les hores de menys calor o també com són d’essencials els reconeixements mèdics i tenir una dieta saludable amb fruites i verdures per hidratar millor el cos.

21/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris