mallorca

Pimeco adverteix que el petit comerç continua tocat de mort

La pandèmia ha fet que molts de negocis tancassin, mentre que la majoria sobreviu amb ingressos reduïts. Tot i això, destaquen que hi ha un sector de la societat que està més conscienciat amb els avantatges del comerç de proximitat


El petit comerç continua tocat de mort. Ho diu la patronal Pimeco. La pandèmia ha fet que molts de negocis tancassin, mentre que la majoria sobreviu amb ingressos reduïts. Tot i això, destaquen que hi ha un sector de la societat que està més conscienciat amb els avantatges del comerç de proximitat.

Ja fa un any de l’anunci “Tu tens la clau”, una campanya promocional que ha tingut ressò internacional. Però les llargues coes que es veien al vídeo… no s’han traslladat als carrers de Ciutat.

La pandèmia va ser el factor imprevisible que ha posat el punt final a molts petits comerços, que no han pogut resistir tants mesos sense facturar.

Tot i això, hi ha petites botigues que sí que han sobreviscut gràcies a la conscienciació d’una part de la societat. I un exemple és aquesta botiga de juguetes, que va ser la protagonista de la campanya.

Els petits comerços assenyalen que la batalla contra les grans superfícies i les plataformes digitals cada vegada és més difícil, perquè no poden igualar-ne els preus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Continuen les negociacions pel conveni sectorial autonòmic del servei de recollida de fems

Llucmajor, per exemple, paga a un peó 854 euros i a un conductor 1000.

Xoc entre l’Ajuntament d’Andratx i Ports per la reforma del moll

El consistori diu que la construcció d'un espigó no en respecta els valors patrimonials, encara que Ports diu que estan...

Toni Dunne, de no poder escriure a mà a treure un 11,8 a la Selectivitat

Tot i que té una disgrafia greu diagnosticada, un trastorn de l'aprenentatge, s'acaba d'instal·lar a Madrid per estudiar Periodisme a...

CCOO, sobre la vaga de fems: “El nou preacord serà definitiu perquè no deixa fora a ningú”

La protesta continua fins que els treballadors no ratifiquin el pacte aquest dilluns en assemblea