mallorca

Pimeco adverteix que el petit comerç continua tocat de mort

La pandèmia ha fet que molts de negocis tancassin, mentre que la majoria sobreviu amb ingressos reduïts. Tot i això, destaquen que hi ha un sector de la societat que està més conscienciat amb els avantatges del comerç de proximitat


El petit comerç continua tocat de mort. Ho diu la patronal Pimeco. La pandèmia ha fet que molts de negocis tancassin, mentre que la majoria sobreviu amb ingressos reduïts. Tot i això, destaquen que hi ha un sector de la societat que està més conscienciat amb els avantatges del comerç de proximitat.

Ja fa un any de l’anunci “Tu tens la clau”, una campanya promocional que ha tingut ressò internacional. Però les llargues coes que es veien al vídeo… no s’han traslladat als carrers de Ciutat.

La pandèmia va ser el factor imprevisible que ha posat el punt final a molts petits comerços, que no han pogut resistir tants mesos sense facturar.

Tot i això, hi ha petites botigues que sí que han sobreviscut gràcies a la conscienciació d’una part de la societat. I un exemple és aquesta botiga de juguetes, que va ser la protagonista de la campanya.

Els petits comerços assenyalen que la batalla contra les grans superfícies i les plataformes digitals cada vegada és més difícil, perquè no poden igualar-ne els preus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Fotògraf Pau Font publica un llibre on retrata els dimonis de les diferents colles de les Illes

Un treball d'arxiu per conèixer els personatges de l'infern protagonistes dels correfocs

Bel Busquets es presenta a les primàries de Més al Consell de Mallorca

Argumenta que la seva experiència i compromís la converteixen en "la millor candidata" per a la formació ecosobiranista

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica

14 persones detingudes en el cas de les 12 menors tutelades per l’IMAS

Segons els investigadors, entre les víctimes localitzades fins ara, hi hauria 9 usuàries de centres d'acollida. La policia ja ha...