X

Pimeco denuncia manca de seguretat, neteja i manteniment a Palma

L'Ajuntament diu que s'estan fent les inversions necessàries

21/11/2018

Pimeco denuncia manca de seguretat, neteja i manteniment a Palma

La patronal Pimeco denuncia la manca de “seguretat, manteniment i neteja” de Palma i no només del centre. Una situació que, diuen, perjudica la imatge de la ciutat i que acaba repercutint el petit i mitjà comerç. Cort rebutja aquestes acusacions. Asseguren que s’estan fent les inversions necessàries.

Els comerciants s’han posat avui els guants i pales i graneres en mà han escenificat el seu descontentament amb la neteja i el manteniment dels carrers de Palma. Denuncien la deixadesa de l’Ajuntament “des de fa més de dos anys” i demanen que es prenguin mesures per millorar la imatge de la ciutat.

Acusen Cort de no estar al costat del petit i mitjà comerç i apunten, també, a una manca de seguretat generalitzada. Una realitat que fa, diuen, que la imatge de Palma, i puntualitzen “no només del centre”, es vegi ressentida. Cort, per part seva, defensa la gestió del consistori.

Pimeco insisteix, però, que han traslladat la seva queixa en més d’una ocasió a l’Ajuntament de Palma sense, lamenten, cap resultat.

21/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris