ECONOMIA

PIMEM-Comerç critica que les grans superfícies avancin les rebaixes d’estiu a finals de juny

CONSUBAL ho considera positiu per als consumidors, afectats per l'alta inflació


El petit comerç critica que les grans superfícies avancin les rebaixes d’estiu a finals de juny. Lamenten que els problemes de transport i la manca de matèries primeres ha causat retards en l’arribada dels articles. I ara, quan comença la temporada turística, NO hi haurà marge de benefici si han de vendre a preus rebaixats.

L’Associació de PIMEM Comerç s’alinea, per tant, amb les altres associacions de petit comerç, PIMECO i AFEDECO, i lamenta que els centres comercials no s’esperin fins ben entrat el juliol, com ha passat altres anys. Asseguren que això els suposarà greus perjudicis.

Expliquen que s’han reunit amb la Direcció General de Comerç, que els ha assegurat que sol·licitaran tornar a regular els calendaris de rebaixes a les Balears. Des de 2012 estan liberalitzades, és a dir, cada comerç pot posar-les quan ho considerin. Consubal no pensa igual. L’associació de Consumidors i Uusaris de les Illes Balears creu que és una bona notícia per als compradors.

L’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED) defensa que, a partir de la liberalització de les rebaixes, cada comerç pot establir-les així com ho estimi més oportú, i creu que un pacte entre les grans superfícies i el petit comerç per fixar el calendari de descomptes aniria contra les lleis de competència.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |