economia

PIMEM reclama a les petrolieres que abaixin el preu de la benzina un 25% a les Balears

Les pimes a Espanya qualifiquen de "vergonyós" el comportament de les petrolieres, que no han abaixat els preus del combustible igual que la que ha tingut el preu de Brent

PIMEM+reclama+a+les+petrolieres+que+abaixin+el+preu+de+la+benzina+un+25%25+a+les+Balears

Sap que ha abaixat el preu de la benzina? Ho ha fet uns quinze cèntims. Però no ha estat una baixada igual que la que ha tingut el preu de Brent, que s’ha desplomat quasi un 60%, a causa de la crisi sanitària pel covid-19.

La patronal espanyola de petites i mitjanes empreses reclama que el govern espanyol controli el preu de la benzina. Plataforma Pymes qualifica de “vergonyós” el comportament de les petrolieres que no han abaixat els preus del combustible de la mateixa manera com ha passat amb el preu del barril de petroli.

A les Balears, la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) exigeix que les petrolieres abaixin uentre un 20 i un 25% el preu.

Per la seva banda, l’Associació d’Estacions de Servei a les Balerars critiquen que van emplenar els seus dipòsits amb l’antic preu i amb el confinament estan perden doblers.

Plataforma Pymes demana a la Comissió Nacional de Mercats i la Competència (CNMC) i al Ministeri de Consum que apliqui sancions contra aquest tipus de pràctica. Consideren que si no s’hi fa res, s’estarà fent un rescat encobert a les petrolieres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les agències augmenten la seva activitat amb el final de l’estat d’alarma

Acaben els tancaments perimetrals de les comunitats autònomes i això anima molts illencs a sortir de les Balears

La FEBT demana que no es restringeixi l’accés d’autocars turístics, aquest estiu, a la platja de Formentor 

Aquest dilluns hi ha una reunió entre els representants del sector i el conseller insular de Mobilitat