SOCIETAT

Pla per reparar centenars d’escocells als polígons de Son Castelló i Can Valero

L'ajuntament preveu millorar enguany les voreres del carrer Gremi de Ferrers i planeja una actuació més àmplia a partir de 2023


L’Ajuntament de Palma i la patronal ASIMA han signat un conveni que permetrà millorar l’estat de les voreres dels polígons de Son Castelló i Can Valero. L’actuació se centrarà en els escocells, els clots dels arbres que fan que alguns trams de voreres siguin impracticables.

En alguns carrers del polígon de Son Castelló, els escocells estan en tan mal estat que costa caminar per les voreres. Segons un estudi elaborat l’any 2014, ASIMA, 536 escocells dels polígons, la meitat del total, requerien una intervenció immediata, i des d’ençà, no s’ha fet res per arreglar-los. Ara, gràcies a un acord de gener de 2021 que s’ha transformat en conveni, es preveu que per fi arribi la solució.

El conveni preveu que l’Ajuntament pagui el material necessari per arreglar els escocells, amb un pressupost inicial de 15.000 euros, i que els propis empresaris paguin la mà d’obra. Cada empresa triarà voluntàriament els arbres que vulgui apadrinar, i les aportacions es canalitzaran a través de la Fundació Asima. Es preveu que les feines puguin començar aquest estiu. Però la problemàtica de la falta de manteniment i els desperfectes a les voravies de Son Castelló i Can Valero és molt més àmplia, i no es podrà arreglar aquesta legislatura, tal com reconeix l’Ajuntament.

Una primera actuació que sí que es farà enguany és la reparació de les voreres del carrer Gremi de Ferrers, que connecta Son Castelló amb el barri de La Indioteria. Es preveu que les obres puguin començar el setembre i tenen un pressupost de 160.000 euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |