X

Pla pilot: RIU tindrà els hotels plens a partir del dia 17 de juny

El turoperador TUI ha exhaurit les places per viatjar la setmana que ve a Mallorca

11/06/2020

Pla pilot: RIU tindrà els hotels plens a partir del dia 17 de juny

El pla pilot per dur turistes alemanys a les Balears a partir de dilluns 15 de juny té un gran èxit de vendes. El turoperador TUI ha exhaurit les places per viatjar la setmana que ve a Mallorca i la cadena hotelera RIU tendrà plens els dos hotels amb 340 habitacions disponibles que participen al pla, que només obriran la meitat de les habitacions.

Dilluns arribaran els dos primers vols amb prop de 390 turistes alemanys que han comprat un paquet del turoperador TUI. Tots ells aniran a dos hotels de Platja de Palma de la cadena RIU, sòcia preferent de TUI i una de les principals empreses impulsores d’aquest pla pilot.

El Riu Bravo i el Riu Concòrdia ja tenen un total 160 habitacions reservades  i preveuen tenir un 100% d’ocupació a partir de dimecres, dia 17, quan arribarà un tercer vol de TUI. Serà un ple condicionat, perquè a petició de TUI, la cadena RIU ha decidit deixar la meitat de les habitacions desocupades com a mesura de seguretat anticoronavirus.

Els paquets que TUI ofereix al seu web, a preus d’entre 500 i 1.000 euros per una setmana, ja s’han exhaurit per la setmana que ve. Per a la setmana del 22 de juny, els hotels de Palma també estan plens. De moment TUI no ha programat vols cap a Eivissa ni Menorca.

Altres turoperadors esperen. En declaracions al programa “Els Dematins” d’IB3 TV, el director de contractació del turoperador Schauinsland, Carlos Fuster, ha dit que la setmana que ve només enviarà agents de viatge alemanys perquè comprovin com funciona el pla pilot juntament amb els treballadors de la cadena Iberostar, i esperarà a finals de juny perquè arribin els primers turistes.

Les mesures incloses al pla pilot encara no s’han publicat al BOE. A la Conselleria de Model Econòmic i Turisme confien que es faci de manera “imminent”.

 

 

11/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT