societat

Plaga de cucs al Pil·larí

Els veïnats denuncien que el propietari d'un camp no fumiga el seu terreny


Els veïnats des Pil·larí denuncien que pateixen una plaga de cucs a una zona del barri. Fa tres anys que des d’un camp adossat, cada setembre els carrers són envaïts per aquests insectes. Pugen fins al terrat dels edificis i entren a les cases.

Els darrers dies, de fet, han hagut de fer servir l’entrada del pàrquing, a l’altra façana de l’edifici, perquè l’entrada principal era plena de cucs. Segons pareix, els insectes venen d’aquest camp que tenen just al davant. L’any passat, després de moltes reclamacions, Sanitat es va posar en contacte amb el propietari per informar-lo que a l’agost s’havia de fumigar. No ho va fer. Ara aquesta setmana, i després de moltes queixes veïnals, l’Ajuntament de Palma, en tenir coneixements dels incidents, ha fumigat la zona i l’ha feta neta. Del camp, però, se n’ha d’encarregar el propietari, amb qui els veïnats no han pogut tenir cap contacte. Ara temen que tornin els cucs. Segons la Conselleria d’Agricultura, es tracta d’una plaga agrícola, i ara han de valorar de quin tipus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès abans de demanar-ho””

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig a la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...

Els taxistes eivissencs creuen que no cal allargar el permís als temporals

Asseguren que tot i les limitacions nocturnes la temporada ha anat prou bé

Així és el supercongelador on es guarden les vacunes contra la Covid

Les dosis expiraven a l'octubre, però el Ministeri de Sanitat i els fabricants han esbrinat que es poden allargar tres...