X

Plan-ET presenta un EP en record del seu pare

El manacorí ens desvetlla les claus del seu projecte musical, que l'ha posicionat com un dels artistes emergents més reconeguts de l'illa

29/05/2024

Plan-ET presenta un EP en record del seu pare

“En Plan-ET és un xaval de 23-24 anys que queda amb els col·legues, fa música i s’ho passa bé”. Així es defineix el músic manacorí, que ens acull al seu estudi de fora vila. Aquestes darreres setmanes no ha deixat de trepitjar escenaris. Diu que quan fan un concert, ho fan per donar show: “S’ha d’amollar canya, i és el que intentam”.

Els directes plens d’energia, sigui cantant o fent de DJ, conviuen amb lletres que, sobretot, parlen d’amor. De fet, el seu darrer EP retrata les emocions que desperta la mort d’un pare. De fet, gran part del seu amor per la música neix de la relació amb el seu pare, amb qui passava hores improvisant a l’estudi. Així va néixer la melodia del baix de la seva cançó més famosa: ‘Baby’.

Si parlam de pop urbà, a Mallorca, i en català, parlam de Plan-ET. “Podríem dir que en som els pioners”, reconeix. I els seus fans en són la mostra. Diu que el seu públic “és el millor”, i que n’hi ha molts que el segueixen a qualsevol poble o ciutat on faci un concert. I en tendran per estona. Perquè no fa comptes aturar de repartir ritmes, festa i hits.

29/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT